fbpx

Присъствени курсове за деца и ученици

Английски език (2-3 клас)

Английски език (2-3 клас)

Admission Open

Създаден за децата от 2-ри и 3-ти клас, чрез използване метода на Сугестопедия, курсът завладява, създавайки естествено желание и любознателност у всяко дете. С преплитане на театър, класическа музика, рисуване и танци, часовете при нас се превръщат в красив празник…

По време на курса

-          работим върху четирите основни езикови умения – четене, писане, слушане и говорене, надграждайки ги внимателно и естествено, съобразено с възрастта на децата посредством разнообразни граматически игри, диалози, дидактически песни, рисуване, четене на популярни приказки на английски език и  разиграването им по роли.

-          преподавателите ни, които са обучени сугестопедагози, използват специални сугестопедични разработки на уроците, които подават по-голямо количество материал, но така подготвен, че бива възприет от децата лесно, спонтанно, с интерес, без стрес и умора.

-          използваме сугестопедични разработки за бързо усвояване на техниката на четене на непознат текст на чужд език

-          предоставяме възможност за допълнителна индивидуална работа с всяко дете, в зависимост от неговите нужди

-          осъществяваме непрекъсната обратна връзка с родителите за напредъка на всяко дете

 

В края на всяка година децата от Английските класове на Образователен център „Материка“ правят традиционно представяне на своите таланти пред родителите по време на официална церемонията по повод тяхното завършване.

 

 

Course Teacher (2 Teachers)

Стела Керанова

Стела Керанова

Английски език

Габриела Карамичева

Габриела Карамичева

Английски език

Офис Варна

Варна

бул. "Мария Луиза" 31

+359 887 925757

office@materika.net

Офис Лозенец

София

ул. "Плана планина" 1

+359 886 936363

lozenetz@materika.net

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.

Search