fbpx

Присъствени курсове за деца и ученици

Английски език за най-малките (5-6 години)

Английски език за най-малките (5-6 години)

Admission Open

Защото първото докосване в ранна детска възраст до чуждия език е сигурна предпоставка за навлизане в материята и в детайли на по-късен етап. Децата от малки свикват с майчиния език, а когато той е обогатен с друг чужд език, те могат да направят ясна съпоставка и разграничение между двата езика. Най-нови изследвания, направени сред деца, занимаващи се от ранна детска възраст с изучаването на чужди езици показват, че тези занимания им помагат и да бъдат използвани най-рационално капацитета на възприемчивост от деца. А с метода на Класическата сугестопедия, изучаването на чужд език в детска възраст помага на подрастващия човек да се развива пълноценно, без дори да го обременява и да създава усещане за натоварване, защото още с прекрачване прага на вратата на Училища „Материка“  най-малките ни ученици стават част от нашата приказка, превръщаща учебния процес в забавна и весела игра, в която те се учат да четат неусетно и с любов към езика…

 

 

 

Pete the Cat  Yoga

Английски език за най-малките сладурковци от 4 до 7 години

Невероятните приключения на котаракът Пийт и неговото любимо занимание йогата ще ни отведат в един приказен, усмихнат и пълен с песни и картинки свят.

Чрез този вълнуващ и иновативен метод децата се научават да говорят на английски език с лекота.

*Йогата спомага не само за усъвършенстване на лексиката на езика по един неусетен начин,но цели да подкрепи децата в тяхното физическо, умствено и емоционално развитие.

*Децата ще си подобрят стойката , ще придобият контрол над вниманието и концетрацията чрез забавните асани в йогата.

 

 

Офис Варна

Варна

бул. "Мария Луиза" 31

+359 887 925757

office@materika.net

Офис Лозенец

София

ул. "Плана планина" 1

+359 886 936363

lozenetz@materika.net

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.

Search