fbpx

Присъствени курсове за деца и ученици

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за 2-3 клас София

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за 2-3 клас София

Admission Open

Английски Език до 122 ОУ

НТ 2  –  подходящ за деца 3 клас

 

  

Годишно обучение по Английски език, в което използваме методите Сугестопедия и неформално обучение. 

  • НТ 2  –  подходящ за деца 3 клас

Годишният курс по Английски Език в Образователен център „Материка“  е създаден специално за деца. Екипът ни от квалифицирани преподаватели работи по авторска методика за обучение, гарантираща високо ниво на преподаване. Използваме както подбрани подходи от най-новото в разработките по чуждоезиковото обучение, така и метода на класическата сугестопедия. 

Сугестопедията спомага пълноценното използване на естествените паметови резерви и стимулиране на творчеството и креативността. Организацията на обучението по този начин позволява да се усвоява в пъти повече материал за по-кратко време без напрежение, умора и притеснение. 

Занятията са съпроводени от релаксиращ ефект, децата се чувстват свободни да избират, да участват с интерес в различните образователни дейности и игри, както и да развиват талантите си. С преплитане на театър, класическа музика, рисуване и танци, часовете при нас запазват и подкрепят естествено желание и любознателност у всяко дете. 

***

 По време на курса:  

  • работим върху четирите основни езикови умения – четене, писане, слушане и говорене, надграждайки ги внимателно и естествено, съобразено с възрастта на децата. Това се случва посредством разнообразни граматически игри и дейности, диалози, дидактически песни, рисуване, четене на английски език и разиграване по роли; 
  • преподавателите ни, които са обучени на методите и ги прилагат активно в своята работа, използват специални сугестопедични разработки на уроците. Подава се по-голямо количество материал, но така подготвен, че бива възприет от децата лесно, спонтанно, с интерес, без стрес и умора; 
  • използваме сугестопедични разработки за бързо усвояване на техниката на четене на непознат текст на чужд език; 
  • предоставяме възможност за допълнителна индивидуална работа с всяко дете, в зависимост от неговите нужди; 
  • осъществяваме непрекъсната обратна връзка с родителите за напредъка на всяко дете; 
  • два  пъти годишно каним родителите на специални открити уроци- за да могат да се запознаят с начина по който учат децата и да станат част от техния напредък

 

***

За да могат децата да покрият материала, заложен в едно годишно ниво, предлагаме следното обновено разпределение на учебните занятия. 

  

Място на провеждане:     до 122 ОУ „Николай Лилиев“   в офиса на МАТЕРИКА - ул. Плана планина 1

 

 Учебна система :   

Използваме подбрана от нас система от помагала на National Geographic, покривайки и надхвърляйки критериите на МОН за материала през учебната година. Курсът е изцяло съобразен с интересите и уменията на учениците. Всеки комплект учебни помагала съдържа оригинален учебник и учебна тетрадка. Този комплект не е включен в цената и се заплаща допълнително.  

В цената на обучението е включена сугестопедична разработка на учебника, по която децата работят по време на часовете. Също така курсистите получават безплатни допълнителни материали по време на годишния курс.  

Преплитането на техниките на класическа Сугестопедия и неформално учене с учебниците, които предлагат видео материали, текстове за четене с разбиране, комуникативни упражнения за развиване на говорене и писане и упражнения, превръщат обучението в пълноценно и качествено преживяване.  

***

Заплащането на обучението се извършва само по банков път.  

 

БАНКОВА СМЕТКА  на Фондация "МАТЕРИКА"

IBAN: BG 50 UNCR 7000 1519 2415 91

BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк 

основание за плащане: името на на детето, АЕ София 

 

Допълнителна информация можете да получите на 

0886 936363 

или на 

lozenetz@materika.net

Subject List (1 Subject)

Офис Варна

Варна

бул. "Мария Луиза" 31

+359 887 925757

office@materika.net

Офис Лозенец

София

ул. "Плана планина" 1

+359 886 936363

lozenetz@materika.net

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.

Search