fbpx

Български език и Литература

Български език и Литература

Език свещен на моите деди
език на мъки, стонове вековни,
език на тая, дето ни роди
за радост не - за ядове отровни.

Език прекрасен, кой те не руга
и кой те пощади от хули гадки?
Вслушал ли се е някой досега
в мелодьята на твойте звуци сладки?

Разбра ли някой колко хубост, мощ
се крий в речта ти гъвкава, звънлива -
от руйни тонове какъв разкош,
какъв размах и изразитост жива?"

 Иван Вазов

Ние, от Училища „Материка“ вярваме в красотата на Българския език и сме приели за своя мисия да предадем обичта си към него и на своите ученици.  Използвайки метода Сугестопедия, успешно разкриваме паметовите резерви и стимулираме творчеството и креативността у всеки наш ученик. С помощта на нашите сугестопедагози и дипломирани Магистри по Български език и Литература, курсистите усвояват в пъти повече материал за по - кратко време без напрежение, умора и притеснение, а с желание и любов към материята.

image

Образование и Сугестопедия

За първи път в България в обучението по Български език и литература се използва метода Сугестопедия за разкриване на паметовите резерви и стимулиране на творчеството и креативността. Организацията на обучението по този начин позволява да се усвоява в пъти повече материал за по-кратко време без напрежение, умора и и приснение. Обучението е съпроводено с релаксиращ ефект, децата се чувстват свободни да избират, да участват с интерес в различните образователни игри и да развиват таланта си.

image

Курсове/школи/ по Български език и литература

За допълнителна информация и въпроси относно организацията, програмата и записване за обучение през учебната 2022/2023 в Материка Варна - можете да изпратите запиване. Ние ще се свържем с Вас.


Офис Варна

Варна

бул. "Мария Луиза" 31

+359 887 925757

office@materika.net

Офис Лозенец

София

ул. "Плана планина" 1

+359 886 936363

lozenetz@materika.net

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.

Search