Новини & Блог

Уважаеми родители,

Информираме Ви, че на 24.02.2018г (

Уважаеми родители,

Информираме Ви, че на 24.02.2018г (събота) школите по състезателна математика за 3 и 4 клас, при г-жа Стефка Петрова няма да се проведат(поради отсъствие на преподавател).

Отложените занятия от 24.02.2018 (събота) ще бъдат усвоени на 03.03.2018г(събота), като се запази часовия интервал на провеждане.

(Забележка: на 03.03.2018г/събота децата нямат занятие по график).

Екипът на Материка се извинява за създалото се неудобство и се надява, че ще успеете, да осигурите присъствието на своите деца на 03.03.2018г

 

Прекрасен ден от Екипа на Материка

 

        

 

Гр. Варна                                                                                          22.02.2018г

 

            Мили родители ,

ние в Център за образование „Материка“ сме в усилена подготовка за стартиране на новата 2017-2018 учебна година .

Резултатите от предната учебна година показаха, че разработването и следването на авторска методика, вдъхновена от методите сугестопедия и неформално учене дават прекрасен резултат. Това ни дава увереност да продължим  поетия от нас път.

Ако Вашите деца са посещавали занятия в МАТЕРИКА - те вече са се докоснали до различните подходи и методи на преподаване часовете по  МАТЕМАТИКА, БЕЛ, АНГЛИЙСКИ ЕЗИК или в Детски център – Занималня . Ще продължим да им показваме, че ученето може да бъде лесно, да носи удоволствие и да  дава увереност в собствените сили и възможности.

 В момента вече записваме желаещите да се обучават при нас за следващата учебна година. Броят на местата в една група е ограничен до 10, за да гарантираме високото качество на обучение и индивидуалния подход към всяко дете. За да запазим място и за Вашето дете, като наш ученик, е необходимо да потвърдите Вашето желание, като се свържете с Екипа на „Материка“ по имейл, телефон или направо в офиса.

При заплащане на такса за обучение  до 1.09.2017, получавате 5 % отстъпка. 

Как сме организирали  обучението, така че да се получат високи резултати, с какво сме по-различни от останалите и какво предвиждаме за новата учебна година, можете да прочетете в сайта ни.

 

 

                                             С уважение : Екипът на „Материка“ 

Уважаеми ученици ,

Уважаеми родители,

На 12.05.2018 г., събота, от 12:00  до 13.30 часа, ще се проведе първият (квалификационен) кръг на Хонгконгската международна математическа олимпиада (HKIMO) за учениците от предучилищна възраст до 12. клас.

За поредна  година Фондация "Материка" Варна е домакин  на Азиатските състезания, за които Педагогическата асоциация "Образование без граници" гр. Стара Загора е изключителен представител за България.

На 22 април 2018 г. в България предстои провеждането на квалификация за Азия оупън по математика - AIMO 2018 – Банкок (Тайланд) , 3 – 7 август 2018 г.

 

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

 

Информираме Ви, че на 17 декември  2017 г.  ще се проведе българската квалификация за  Тайландската международна олимпиада по математика - TIMO 2018  http:/www.thaiimo.com

_______________________________

" Когато светът дойде при теб. " 

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.