Новини & Блог

            Мили родители ,

ние в Център за образование „Материка“ сме в усилена подготовка за стартиране на новата 2017-2018 учебна година .

Резултатите от предната учебна година показаха, че разработването и следването на авторска методика, вдъхновена от методите сугестопедия и неформално учене дават прекрасен резултат. Това ни дава увереност да продължим  поетия от нас път.

Ако Вашите деца са посещавали занятия в МАТЕРИКА - те вече са се докоснали до различните подходи и методи на преподаване часовете по  МАТЕМАТИКА, БЕЛ, АНГЛИЙСКИ ЕЗИК или в Детски център – Занималня . Ще продължим да им показваме, че ученето може да бъде лесно, да носи удоволствие и да  дава увереност в собствените сили и възможности.

 В момента вече записваме желаещите да се обучават при нас за следващата учебна година. Броят на местата в една група е ограничен до 10, за да гарантираме високото качество на обучение и индивидуалния подход към всяко дете. За да запазим място и за Вашето дете, като наш ученик, е необходимо да потвърдите Вашето желание, като се свържете с Екипа на „Материка“ по имейл, телефон или направо в офиса.

При заплащане на такса за обучение  до 1.09.2017, получавате 5 % отстъпка. 

Как сме организирали  обучението, така че да се получат високи резултати, с какво сме по-различни от останалите и какво предвиждаме за новата учебна година, можете да прочетете в сайта ни.

 

 

                                             С уважение : Екипът на „Материка“ 

Уважаеми родители,

Имаме удоволствието, да Ви информираме, че така очакваните медали и сертификати от есенен кръг на МС “Математика без граници“ 2017 са вече в офиса на УЦ „Материка“.

Уважаеми родители, във връзка с предстоящото подаване на квоти, формиране на отбори и участници на финален кръг „Математика без граници“, лято, 2017г, молим тези от Вас, които желаят детето им да бъде включено в класирането за квота да се свържат с нас по телефон и/или е-мейл.

Изискванията на организаторите, с които следва да се съобразите са следните:

  • Детето да се е явило на състезанието в Материка;
  • Броят точки, които е постигнало детето от 2 (два) кръга на състезанието (без значение кои два)да е не по-малко от 55 т.( петдесет и пет точки);
  • Вашето желание трябва да е заявено не по-късно от 26.04.2017г ( сряда);

Екипът на  Материка ще обработи постъпилите заявки и ще обяви квотата с участниците във финалния кръг на състезанието „Математика без граници“ през първата седмица на м. Май, 2017г.

_______________________________

" Когато светът дойде при теб. " 

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.