Курсове за деца и ученици

Школа по състезателна математика за 4 клас - II ниво

Школа по състезателна математика за 4 клас - II ниво

Записването продължава

ШКОЛА ПО СЪСТЕЗАТЕЛНА МАТЕМАТИКА ЗА 4 КЛАС ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В МАТЕМАТИЧЕСКИ ПАРАЛЕЛКИ

Линк за записване 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=tggCvLpE60636y098e4WKINuhs8siYBPriHLGnwiCllUNjE3WktZWFdNSzNEQzZJTkFVSUNYOFFCMS4u

 

Школата за 4-ти клас за кандидатстване в математически паралелки е създадена като допълнителна възможност за подготовка за олимпиади и състезания, за да се набере нужният брой точки за кандидатстване в МГ.

Основен приоритет е решаването на логически и нестандартни задачи, които създават специфични умения за решаване на състезателни задачи. В школата се организират вътрешни състезания, чрез които децата се поставят в реална конкурентна среда. Следва се методиката за подготовка на МГ, но се използват и още много допълнителни материали.

ЗАЩО ДА ЗАПИШЕТЕ ДЕТЕТО СИ ПРИ НАС?

нашата методика на обучение включва учебника на издателство "ИЗКУСТВА", за ученици, които проявяват засилен интерес към математика, много допълнителни помагала на СМГ, които се използват от техния колектив за подготовка на софийския отбор по математика
Занятията са по 2,5 уч. часа
малки групи - 8- 10 деца, което дава възможност да се обърне специално внимание на всяко дете, да се обяснят по-трудните задачи и да се проследи развитието и усвояването на новите типове задачи.
Подготовка на специални листи със задачи от състезания, които подготвят децата за конкретно предстоящо състезание
заплащане на таксата на всеки месец

 


С ПОДКРЕПАТА НА ФОНДАЦИЯ "МАТЕРИКА" всички деца от групата се организират и се записват на всички състезания в град Варна и в страната. Фондацията поема таксата за участие, материалите за подготовка и финансирането на пътните разходи, когато състезанията са извън град Варна. Така нашите деца имат възможност да се изявяват и да участват в повече мероприятия.

Графици (2 Графика)

Преподавател (1 Преподавател)

Стефка Петрова

Стефка Петрова

Математика

_______________________________

" Когато светът дойде при теб. " 

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.