Програма на заниманията и програмите за деца през лятната ваканция - 2019

Мили родители, 

през цялото лято в "Материка" се случват интересни неща. Тук можете да проследите цялата програма, която сме подготвили през месеците ЮНИ, ЮЛИ и АВГУСТ

Тази година сме подготвили специална програма, която дава възможност на децата да участват в  различни предложения , които да разкриват нови светове пред тях, да провокират любопитството им и да ги обогатяват .

 

През целия период - от 10.06. до 16.08.  2019 година имаме целодневна образователно - приключенска програма "Материка" 

 

Всяка седмица е различна, като надгражда и формира нови умения, нови знания , подадени по различен и интересен начин, създава нови приятелства. Развива своето личностно и междуличностно общуване и работа в екип, създава с нови проекти и ги защитава, като отстоява мнението си :) 

За допълнителна информация можете да кликнете тук  "Лятна програма 2019 "

 

Лятна целодневна програма с интензивно изучаване на Английски език с метода сугестопедия и неформално учене - "ТАЙНАТА НА ВДЪХНОВЕНИЕТО"

Използвайки опита и наблюденията си, ние създадохме нова лятна целодневна образователна програма, където комуникацията е изцяло на Английски език. Защото езика е средство да общуваме, да разкажем какво обичаме и какво ни вдъхновява, да опишем най – красивата история и да я подарим с любов, да се ориентираме спокойно в света на чуждия език и да усещаме във всеки момент вдъхновението да учим повече и повече.

Използваме метода сугестопедия в нейната цялост и многообразие, за да създадем среда, в която голямото количество материал се възприема без умора и с естествено любопитство. Подаваме много повече от общоприетото съдържание чрез приказни истории, в които децата участват , играят по роли, четат и преразказват, подреждат граматиката и различните конструкции в чуждия език .

Организираме творческа и креативна среда, използваме я  като средство за учене. Използваме много изкуство, музика и различни игри, за да активираме знанието, което се подава.

 

 За допълнителна информация можете да кликнете тук  "Лятна английска програма 2019 - ТАЙНАТА НА ВДЪХНОВЕНИЕТО "

 

 

 

 

_______________________________

" Когато светът дойде при теб. " 

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.