Новини

Previous Next

Лято е, време да мечтаем и да се забавляваме

 

Лято е, време е да мечтаем и да се забавляваме !

Нашето лято, споделено с децата !

Създавайки седмичните теми за нашата лятна програма, ние заложихме на знанията, които се усвояват естествено, чрез преживяване и участие в незабравими неща. Затова  вдъхновяваме децата да участват в мисиите, да откриват предизвикателствата, да се справят с препятствията, да се забавляват в игрите и да учат неусетно много нови неща.

А колко много са научили става ясно всеки петък, когато имаме представяне на темата – това са техни проекти, разкази, представления , които представят на другите. И усъвършенстват уменията си да работят в екип по зададена цел, да се изявяват пред хората, да споделя мнение , без да нараняват околните и да създават приятелства.

„ Светът на Шерлок Холмс“ , „Приказка без край „, „ Светът на музиката „ ,  „ Космическа мисия“, „ Само една Земя – опазването на горите“ и др. са темите, които вдъхновяват децата и обучителите да се впуснат в интересни игри всеки ден.

 

Сугестопeдия, неформално учене, учене чрез преживяване.  Това са трите посоки на образователен процес, който създадохме през годините , убедени че всичко се ражда на първо място с любов. Ние вярваме, че ученето е процес и растеж, нещо толкова естествено и интересно за всеки човек. Затова сме готови да създадем най – добрата среда , в която децата да могат да попият най – много знания и разгърнат потенциала си.

Продължаваме да творим и да създаваме нови авторски програми, за да продължим да вдъхновяваме тези, които ни се довериха. За да пораснем заедно и да достигнем мечтите !

_______________________________

" Когато светът дойде при теб. " 

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.