Новини

Записване в МАТЕРИКА за учебната 2018-2019 година

   

 

Мили родители ,

ние в Център за образование „МАТЕРИКА“ сме в усилена подготовка за стартиране на новата 2018-2019 учебна година .

Резултатите от предните учебни години показаха, че разработването и следването на авторска методика, вдъхновена от методите сугестопедия и неформално учене дават прекрасен резултат. Това ни дава увереност да продължим  поетия от нас път. 

  

Ако Вашите деца са посещавали занятия в МАТЕРИКА - те вече са се докоснали до различните подходи и методи на преподаване часовете по  МАТЕМАТИКА, Български език и Литература, АНГЛИЙСКИ ЕЗИК или в Детски център – Занималня . Ще продължим да им показваме, че ученето може да бъде лесно, да носи удоволствие и да дава увереност в собствените сили и възможности.

В момента вече записваме желаещите да се обучават при нас за следващата учебна година. Броят на местата в една група е ограничен до 10, за да гарантираме високото качество на обучение и индивидуалния подход към всяко дете. За да запазим място и за Вашето дете, като наш ученик, е необходимо да потвърдите Вашето желание, като се свържете с Екипа на „Материка“ по имейл, телефон или направо в офиса на адрес: бул. "Мария Луиза" 28 

При заплащане на такса за обучение  до 7.09.2018, получавате 5 % допълнителна отстъпка. 

За това как сме организирали  обучението, така че да се получат високи резултати, с какво сме по-различни от останалите и какво предвиждаме за новата учебна година, можете да прочетете в сайта ни.

 

 

                                             С уважение : Екипът на „Материка“

_______________________________

" Когато светът дойде при теб. " 

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.