ЛЕТНИ СУГЕСТОПЕДИЧНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Летни сугестопедични курсове по английски език за ученици от 7 до 13 години 

 

Каним Ви да се потопите в прекрасната ни среда на курсовете по Английски език , базирани на метода Сугестопедия .

Децата се потапят в един различен свят на чуждия език, където с много радост, класическо изкуство, песни и театър те усвояват неусетно необходимата граматика и лексика за много по – кратко време. 

Курса е основно комуникативен, в прекрасна подкрепяща среда, която разкрива постепенно скритите резерви на детската личност и извежда на преден план желанието да учи и да комуникира на Английски език. Вдъхновени от различния начин на обучение, от подкрепата на преподавателите и радостта в часовете, децата постепенно с лекота усвояват и с желание се занимават все повече с ученето както на Английски език, така и на нови и интересни неща. Той е изграден така, че да надгради постигнатите резултати до момента и да разшири познанията по езика, както да развие умението за говорене, четене с разбиране и превод. 

 

За кого са подходящи курсовете 

Курсовете са подходящи за ученици от 1 до 7 клас и тийнейджъри

При подаване на заявление за записване децата се срещат с преподавателя си и минават кратко събеседване, за да се запознаят. След това се разпределят в подходящи групи според нивото на владеене на езика .

 

Продължителност на курсовете

Курсовете са с продължителност около 3 седмици , всеки ден по 3 учебни часа. Общия хорариум от часове е 40 уч.ч. и представяне, с което завършва курса .

 

Преподаватели

Преподавателите са обучени сугестопедагози, които работят с метода сугестопедия  през цялото време и вдъхновяват много деца, ученици и възрастни да се обучават с интерес и желание. 

 

 

Кога ще се проведат курсовете : 

 

През всеки период се организират различни групи от нивата, според желанието на  подадените заявления. 

 

Цена на курса : 

 

 

 

 

 

_______________________________

" Когато светът дойде при теб. " 

© 2015 Materika Foundation. All Rights Reserved.