fbpx

Английски език

Годишни обучения по английски език

Курсове / школи по английски език в Материка

Обучение

Използваме, както най-доброто от най-новото в разработките на чуждоезиковото обучение - 
Cambridge English

по английски

съчетаваме го с метода на класическата сугестопедия - за разкриване на паметовите резерви и стимулиране на творчеството и креативността.

език

Организацията на обучението по този начин позволява да се усвоява в пъти повече материал за по-кратко време без напрежение, умора и приснение.

в Материка

По време на обучението  децата се чувстват свободни да избират, да участват с интерес в различните образователни игри, да развиват таланта си и да постигат високи резултати.

Cambridge English

Cambridge English Qualifications

Учебните програми по английски език на МАТЕРИКА са съобразени със стандартите и критериите на Университета Кеймбридж за нивото на усвояване на английски език за съответните възрасти на учениците. Децата се готвят за тестовете на Кеймбридж в час и нямат нужда от допълнителни занимания. Успехът на учениците, които се явяват на тези изпити, ги мотивира, дава им самочувствие и увереност и те продължават изучаването на езика с все по-голямо желание.


Alt Text

Cambridge English Language Assessment

Нашите програми за деца ги подготвят така, че още в 3-4 клас те могат да получат своите първи международни сертификати – а именно тестовете на университета Кеймбридж за най-малките: STARTERS,  MOVERS,  FLYERS, KET и PET. 

Cambridge PET and KET exams 2023

Statements of Result of some of the Materika children

Alt Text
Английски език с метода на Материка - най-доброто от Кембридж съчетано със Сугестопедия. Стратегия за успех.

Какво получавате

Обучение

Обучение по Английски език по специална авторска система, основана на методите сугестопедия и неформално обучение за разкриване на резервния комплекс на децата и развитие на талантите им.

Преподаватели

Kачествено и професионално обучение от преподавателите на Материка, които имат достатъчно голям опит в подготовката по английски език.

Обратна връзка

Държим на обратната връзка с родителите, за да бъдем по-ефективни в работата си с децата и да постигаме по-високи резултати.

Microsoft Office 365
Microsoft Office 365

Достъп до онлайн платформата за дистанционно обучение ( Microsoft Office 365) - materika.net

За родители
За родители

Достъп до онлайн платформата за управление на учебния процес - https://materika.schoolmanage.net . 

Допълнителни ресурси
Допълнителни ресурси

Достъп до онлайн платформата с допълнителни ресурси, учебни материали и тестове - MATERIKA ONLINE ACADEMY - https://academy.materika.bg/

често задавани въпроси

Защо да изберете обучение по английски език в Материка

Често задавани въпроси за нашите курсове по английски език за деца, използващи комбинацията от методологията на Кембридж и метода сугестопедия. Тук ще намерите отговори на най-често срещаните въпроси, свързани с програмата ни.

Методологията на Материка представлява точна формула за баланс между състемата на Кембридж основаваща се на активно включване на учениците в процеса на учене чрез разнообразни интерактивни уроци и задачи и авторска методика вдъхновена от метода сугестопедия и други методи за бързо учене.
Метода стимулира по-бързото, по-задълбоченото и лесно усвояване на информацията, което води до високо развитие на компетентността в използването на езика.

Надяваме се, че този списък с често задавани въпроси Ви беше полезен. Ако имате други въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви предоставим допълнителни детайли, които да ви помогнат да вземете информирано решение за избора на учебен път на Вашето дете! Нека този учебен път бъде изпълнен със знание, увереност и вълнение!

Отзиви от клиенти

Обратни връзки от родители, чийто деца са учили английски език в Материка.

Свържете се с нас

Ако не сте сигурни кой курс е най-подходящ за вашето дете, ние с удоволствие бихме искали да ви помогнем да направите правилния избор.

Моля, свържете се с нас на посочените телефони или използвайте нашия формуляр, за да ни изпратите вашето запитване, и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Ако вече сте насочили вниманието си към определен курс, но все още имате нужда от допълнителна информация, не се колебайте да ни пишете. С удоволствие ще Ви предоставим допълнителни детайли, които да ви помогнат да вземете информирано решение.

Материка Варна
Материка Варнабул. Мария Луиза 31аoffice@materika.net
+359 887 925757
Материка София
Материка Софияул. Плана планина 1lozenetz@materika.net
+359 886 936363

Офис Варна

Варна

бул. "Мария Луиза" 31

☎️ +359 887 925757

✉️ office@materika.net

Facebook

Instagram

Youtube

Офис Лозенец

София

ул. "Плана планина" 1

☎️+359 886 936363

✉️ lozenetz@materika.net

Facebook

Instagram

Youtube

© 2005 Materika Foundation. All Rights Reserved.

Search