fbpx

ДА УЛОВИМ НЕВИДИМОТО

Вълшебно лято Из шарения Свят на Материка

ЛЯТНА АНГЛИЙСКА АКАДЕМИЯ

Програмата е подходяща за деца от 7 до 11 годишна възраст.
Децата се разпределят в различни групи, според нивото на владеене на езика.  

В „Материка“ обичаме да създаваме различен образователен процес, който вдъхновява  децата и превръща ученето в удоволствие. Нашата  ЛЯТНА АНГЛИЙСКА АКАДЕМИЯ  е създадена специално да потопи децата в чудния свят на историите, да им помогне да комуникират свободно на английски език, без страх от грешки . Помагаме на децата да изградят  нови умения за бързо и лесно усвояване на голямо количество лексика и граматика на чуждия  език .

КАК УЧИМ

  • Всеки ден в рамките на двуседмичния период имаме по 4 уч .ч. интензивни часове, в които комуникираме изцяло на Английски език.
  • Учим по специална програма, разработена в синхрон с метода сугестопедия , който ни дава възможност да учим многократно увеличен материал за по – кратко време. Потопени в историята, децата възприемат бързо и с лекота, защото водещи са емоциите, любопитството и общуването .
  • В прекрасна подкрепяща среда, която извежда на преден план желанието да откриват нови неща, децата се учат да комуникират през цялото време  на Английски език без страх от грешки.
  • Учим с лекота новите думи и фрази, забавляваме се и преиграваме ролите,  ставаме част от историята. Развиваме и надграждаме  уменията си за говорене, четене, писане и превод. Учим с разбиране, като ги провокираме да задават много въпроси и да осмислят новата информация.
  • Разработваме новата граматика през специални игри, изкуство и творчество. Така неусетно и спонтанно се научаваме да я използваме правилно и интуитивно в английските фрази.
  • Децата запазват любопитството и креативността си , уверени са и постигат високи академични резултати

КАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УМЕНИЯ РАЗВИВА ПРОГРАМАТА

  • Децата общуват с приятелите си и с колегите изцяло на английски език, разработват и представят индивидуални и групови проекти, като част от дейностите се провеждат навън в двора на Материка
  • Развиваме основни личностни умения : ангажираност, отговорност, спазване на ред, общуване и толерантност към различната гледна точка, самоконтрол, презентиране пред публика, креативност, творческо мислене, социални умения за общуване и емоционално споделяне.
  • Събуждане на естественото любопитство и вдъхновение за учене от участието различен образователен процес.

ПО КАКВИ УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ СЕ РАБОТИ

Децата работят с оригиналните сугестопедични книжки за изучаване на чужд език, създадени от проф. Лозанов , вместо обикновени учебници.

Всяко ниво е разширено с допълнителна нова лексика и граматика. Това помага децата да се чувстват още по уверени и подготвени за следващото ниво през годината .

 

НИВА

Обучението в Лятната Английска Академия в Материка е разделено на различни нива - според възрастовата група, според нивото на владеене на езика и според фокуса на обучение. Нивата са създадени специално за усъвършенстване на знанията и уменията на децата за общуване на езика. Леко и приятно, потопени в сугестопедична среда, с много граматически игри, специално създадени и адаптирани материали, с класическа музика и изкуство, децата неусетно овладяват тънкостите на Английската граматика и лексика и с лекота и естествено я използват в комуникацията на езика.

Friends

Friends

Провокираме желание, интерес и любов на децата към ученето на Английски език.

Децата се научават да разпознават азбуката, готови да правят първи стъпки към четенето и натрупват основна лексика

Horse & Dog

Horse & Dog

Децата учат забавно и естествено – с много игри и веселие - и неусетно усвояват многократно увеличен учебен материал.

Разработваме основна граматика - сегашно просто/сегашно продължително време. Пишем на английски език и създаваме изречения

Rainbow

Rainbow

Децата се изразяват на Английски език свободно, използвайки голяма част от новата и пасивна лексика. Използват с лекота граматическите единици, които са активирани по време на курса

Сегашно просто, сегашно продължително, минало просто време + сегашно перфектно време/трите форми на неправилните глаголи

За да запишете детето в Лятната Английска Академия 2023 в Материка е необходимо:

01
На предварителна среща с преподавател в Материка да се направи входящ тест за определяне на подходящото ниво.
2
Да се обсъдят резултатите от теста, за да предложим най-подходящато за детето ниво.
3
Да запишем детето в Лятната Английска Академия - едно приключение на Английски език, от което остават много незабравими спомени, знания и умения.

МАТЕРИКА

0
годишен опит в организирането на обучителен процес
0
годишен опит в създаването на летни програми, които превръщат ученето в удоволствие
0
и повече участници в летните ни приключения

За допълнителна информация и въпроси относно организацията, програмата и записване в Лятната академия - можете да изпратите запиване. Ние ще се свържем с Вас.


Офис Варна

Варна

бул. "Мария Луиза" 31

☎️ +359 887 925757

✉️ office@materika.net

Facebook

Instagram

Youtube

Офис Лозенец

София

ул. "Плана планина" 1

☎️+359 886 936363

✉️ lozenetz@materika.net

Facebook

Instagram

Youtube

© 2005 Materika Foundation. All Rights Reserved.

Search