fbpx

Английски език
за деца 1 - 3 клас

Starters

НИВО STARTERS - ЗА УЧЕНИЦИ НА 8 - 9 ГОДИНИ

Програмата Starters е предназначена за деца на възраст 8-9 години, които вече имат определен опит с английския език. Чрез забавни игри и позитивни взаимодействия с героите от учебната система "Super Minds", децата развиват естествена привързаност към езика, сигурност в комуникацията и желание за общуване по време на тяхното учебно пътуване в света на английския език.

Програмата обхваща множество аспекти на обучението по английски език, като подобрява концентрацията, паметта, мисленето и възприятията на децата, както и тяхната креативност. Всеки от четирите герои от учебната система - Уиспър, Тъндър, Мисти и Флаш, разполага със специални умения, които ги правят интересни за учениците. Уиспър може да разговаря с животни, Мисти може да стане невидима, Тъндър е изключително силен, а Флаш може да тича много бързо.

Учебната система се състои от 9 урока, всеки с по 12 страници, и завършва с преговор.
Този образователен метод е интерактивен и богат на мултимедийни компоненти, което го прави подходящ за съвременната учебна среда. Той се базира на убеждението, че децата не просто усвояват езика, а активно се включват във всички аспекти на обучението.

Чрез споделените истории те придобиват ценни уроци за околния свят, наслаждават се на съвместни игри, осъзнават важността на споделянето и се учат на нови социални ценности.

Alt Text

Обучение по Английски език по специална авторска система - базирана на учебници на Кембидж и  обогатена с методите сугестопедия и неформално обучение за разкриване на резервния комплекс на децата и развитие на талантите им.

Обучението се провежда присъствено в залите на Материка и/или се осъществява чрез комбиниране на синхронно и асинхронно обучение в електронна среда - дистанционно (Online).

Продължителност:
 от септември до май по предварително изготвен график, съобразен с почивните дни и ваканциите.

Хорариум: 30 посещения - 90 учебни часа (учебният час е с продължителност 40 мин)

Посещения
: веднъж седмично по 3 уч. часа или два пъти седмично по 1,5 уч. час. Занятията провеждани в делнични дни са съобразени със смените на децата в училище и са дублирани - в предиобедните часове преди или в следобедните часове след училище.

В рамките на курса за английски език за деца от първи до трети клас, акцентът е върху разработването на четирите основни езикови умения: четене, писане, слушане и говорене. Тези умения се усъвършенстват стъпка по стъпка, съобразно възрастта на децата, чрез разнообразни граматически игри, диалози, дидактически песни, рисуване и четене на популярни приказки на английски език, последвано от разиграването им по роли.

В края на учебната година, учениците ще придобият следните знания:

 • Цялата учебна програма се насочва към активното стимулиране на мисленето на учениците, разширяване на техните езикови познания, насърчаване на творческото мислене и изграждане на система от ценности.

 • Процесът на обучение включва преглед и укрепване на материала, изучен в предишните нива, представен по нов и разнообразен начин, като се развиват четирите основни умения: слушане, говорене, четене и писане.

 • Чрез игри и други активности в двойки или групи се стремим да подобрим паметта и концентрацията на учениците.

 • Развитието на мисленето се насочва към различни аспекти: логическо и математическо мислене, способност за избор и класификация, способност за сравняване и подреждане.

 • Тематиката на речника включва: повторение на съдържанието от предишни нива, "Моят ден", "В зоопарка", "Местоживеенето ни", "На пазара", "В моето стая", "Хора", "Пътувания", "В спортния клуб", "Планове за ваканцията".

 • Граматичните умения включват: употребата на конструкцията "има", следване на инструкции, разбиране на времето с помощта на часовника, изразяване на предпочитания и не предпочитания, употреба на сегашно просто и сегашно продължително време, използване на наречия за време.

* Super Minds 2 – учебник и учебна тетрадка.

* Обучение в малки групи, което гарантира качествено обучение с възможност за персонално внимание към всяко дете.

* Държим на обратната връзка с родителите, за да бъдем по-ефективни в работата си с децата.

По време на цялостната подготовка Вашето дете получава:

* качествено и професионално обучение от преподавателите на  Материка, които имат достатъчно голям опит в подготовката по Английски език

* на всяко занятие получавате допълнителни тестове, разработки и други материали, които съпътстват обучението в групите 

* Достъп до онлайн платформата за дистанционно обучение ( Microsoft Office 365) - materika.net.  

 * Достъп до онлайн платформата с допълнителни ресурси, учебни материали и тестове - MATERIKA ONLINE ACADEMY - https://academy.materika.bg/

* Достъп до онлайн платформата за управление на учебния процес - https://materika.schoolmanage.net

* Получаване на  бюлетин с актуална информация за успеваемостта на обучаемия и дейностите на Фондация Материка.


МАТЕРИКА ВАРНА

МАТЕРИКА СОФИЯ

Записването за годишно обучение в Материка можете да направите в една от следните кампании:

ПЪРВА КАМПАНИЯ за записване  –  НАЧАЛО – 15 май – край 30 юни 2024 г.

 • При записване в тази кампания можете да изберете удобна група за Вашето дете и да се възползвате от ПРОМОЦИАЛНА ЦЕНА за обучение.

ВТОРА КАМПАНИЯ за записване: след 1 юли 2024 г.

 • В тази кампания се попълват незаетите места и се записвате на индексирани цени за обучение през учебната 2024/2025 година.

ОТСТЪПКИ:

 • При записване на пакетно обучение от два предмета - имате право на 5% допълнителна отстъпка и за двата предмета;

 • Децата посещавали обучения в Материка предходните години имат възможността да се възползват от Отстъпка "Лоялност":

  • BRONZE - при годишно обучение в Материка в последната година -5%

  • SILVER - при годишно обучение в Материка в последнате две годинии  -8%

  • GOLD - при годишно обучение в Материка в последнате три или повече годинии  -10%

 • При записване на Две деца от семейсто - имате право на 5% допълнителна отстъпка за всяко дете.

 • Максималното натрупване на отстъпки е до 15%;

 • При плащане на вноски,  Материка има право при промяна на икономическите условия да промени едностранно размера на дължимите и неплатени вноски за обучението.

След като се свържете с нас, ще Ви бъде изготвена и изпратена конкретна оферта, изчислена съгласно възможните отстъпки.

За да получите повече информация, изпратете ни запитване и ние ще се свържем с вас!

Как да запишете детето си

на обучение по Английски език в Материка

1

Свържете се с нас по телефона, заповядайте на място в един от офисите ни или попълнете формуляра за запитване преди началото на учебната година.

2

Ние ще се свържем с Вас и заедно ще обсъдим възможностите за обучение на детето Ви спрямо възрастта му и целите му, свързани с успеха по Български език и литература .

3

Може да поканим детето Ви да се срещне с наш преподавател, за определяне на нивото и да подберем най-подходящото за него ниво.

4

Ще обсъдим резултатите, ще изберем група, която подхожда на целите Ви и ще финализираме документите за записване.

Работно време на офисите

МАТЕРИКА ВАРНА
понедeлник - петък: 8:30 - 17:30
събота - неделя: 09:00 - 17:00

МАТЕРИКА СОФИЯ
понедeлник - петък: 8:30 - 17:30
събота: 09:00 - 17:00
неделя - почивен ден

Свържете се с нас

Ако не сте сигурни кой курс е най-подходящ за вашето дете, ние с удоволствие бихме искали да ви помогнем да направите правилния избор.

Моля, свържете се с нас на посочените телефони или използвайте нашия формуляр, за да ни изпратите вашето запитване, и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Ако вече сте насочили вниманието си към определен курс, но все още имате нужда от допълнителна информация, не се колебайте да ни пишете. С удоволствие ще Ви предоставим допълнителни детайли, които да ви помогнат да вземете информирано решение.

Материка Варна
Материка Варнабул. Мария Луиза 31аoffice@materika.net
+359 887 925757
Материка София
Материка Софияул. Плана планина 1lozenetz@materika.net
+359 886 936363

Офис Варна

Варна

бул. "Мария Луиза" 31

☎️ +359 887 925757

✉️ office@materika.net

Facebook

Instagram

Youtube

Офис Лозенец

София

ул. "Плана планина" 1

☎️+359 886 936363

✉️ lozenetz@materika.net

Facebook

Instagram

Youtube

© 2005 Materika Foundation. All Rights Reserved.

Search