fbpx

Английски език
за деца 3 - 7 клас

Prepare 5 - PET

Prepare series by Cambridge има за цел да подготви учениците и за международно признатите изпити Movers, Flyers, KET и PET на Кеймбриджкия университет. 

Всеки курс на обучение Prepare от ниво 1 до 5 e основан на комуникативния метод на учене и преподаване без участието на роден език. Изобилието от допълнителни упражнения по лексика, четене, граматика и видео материалите ( истории, интервюта, езикови игри и тестове ) правят обучението изключително наситено, задълбочено, но едновременно с това и забавно.

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА 3 - 6 КЛАС:

Prepare 5 - PET

Prepare Level 5 е петото и най-високо ниво на обучение което предлагаме на деца на възраст 10-12 години. Този курс на обучение е изключително богат и наситен защото включва в себе си и подготовка за изпита PET ( Preliminary ) на Кеймбриджкия университет. Както и във всички предходни нива обучението се извършва комуникативно с помощта на огромно количество   интерактивни и дигитални материали които способстват за възприятието и натрупването на знания и умения по всяка тема от учебника. Част от лексикалните теми са „ Светлини, камера, мотор“, „ Изкуственият интелект“, „Изкуството да се приготвя храна“, „Надежди и мечти“ и много други.

Alt Text

Обучение по Английски език по специална авторска система - базирана на учебници на Кембидж и  обогатена с методите сугестопедия и неформално обучение за разкриване на резервния комплекс на децата и развитие на талантите им.

Обучението се провежда присъствено в залите на Материка и/или се осъществява чрез комбиниране на синхронно и асинхронно обучение в електронна среда - дистанционно (Online).

Продължителност:
от септември до юни по предварително изготвен график, съобразен с почивните дни и ваканциите.

Хорариум: 32 посещения - 128 учебни часа (учебният час е с продължителност 40 мин)

Посещения
: веднъж седмично по 3 уч. часа или два пъти седмично по 1,5 уч. час. Занятията провеждани в делнични дни са съобразени със смените на децата в училище и са дублирани - в предиобедните часове преди или в следобедните часове след училище.

В края на учебната година, нашите курсисти ще бъдат в състояние успешно да се явят на Сертификационният изпит Cambridge PET (Preliminary English Test) оценяващ познанията и уменията на кандидатите по английски език на средно ниво.
Децата ще са придобили следните умения:

 1. Четене (Reading): Разбиране на общата идея на текстове от различни жанрове и теми. Умението да намирате специфични информационни детайли и разпознавате лексика и граматика в контекста на текста.

 2. Писане (Writing): Съставяне на текстове с различни цели, като писма, есета и кратки отговори. Задачата включва ясно изразяване на мнение, описание на събития или идеи, и използване на правилни граматически структури.

 3. Употреба на Английския (Use of English): Умение да попълвате празни места в текст с правилни думи, разгадаване на синоними и антоними, правописни и граматически правила.

 4. Говорене (Speaking): Взаимодействие на разговор с партньор по теми от всекидневния живот, обсъждане на мнения, даване на кратки презентации и отговори на въпроси.

 5. Слушане (Listening): Разбиране на аудиоматериали с разнообразни теми и жанрове. Умението да разпознавате ключови идеи, детайли, отношения между говорещите и основни теми на разговорите.

Всички тези умения са важни за успешно представяне на изпита Cambridge PET. Редовна практика, обучение и подготовка под ръководството на нашите опитни преподаватели ще помогне децата да придобият необходимата увереност и знания за успешно представяне на изпита.

* Prepare 5 – Това издание на учебника е с код за достъп до електронната версия на работната тетрадка.

* Обучение в малки групи, което гарантира качествено обучение с възможност за персонално внимание към всяко дете.

* Държим на обратната връзка с родителите, за да бъдем по-ефективни в работата си с децата.

По време на цялостната подготовка Вашето дете получава:

* качествено и професионално обучение от преподавателите на  Материка, които имат достатъчно голям опит в подготовката по Английски език

* на всяко занятие получавате допълнителни тестове, разработки и други материали, които съпътстват обучението в групите 

* Достъп до онлайн платформата за дистанционно обучение ( Microsoft Office 365) - materika.net.  

 * Достъп до онлайн платформата с допълнителни ресурси, учебни материали и тестове - MATERIKA ONLINE ACADEMY - https://academy.materika.bg/

* Достъп до онлайн платформата за управление на учебния процес - https://materika.schoolmanage.net

* Получаване на  бюлетин с актуална информация за успеваемостта на обучаемия и дейностите на Фондация Материка.


МАТЕРИКА ВАРНА

МАТЕРИКА СОФИЯ

Записването за годишно обучение в Материка можете да направите в една от следните кампании:

ПЪРВА КАМПАНИЯ за записване  –  НАЧАЛО – 15 май – край 30 юни 2024 г.

 • При записване в тази кампания можете да изберете удобна група за Вашето дете и да се възползвате от ПРОМОЦИАЛНА ЦЕНА за обучение.

ВТОРА КАМПАНИЯ за записване: след 1 юли 2024 г.

 • В тази кампания се попълват незаетите места и се записвате на индексирани цени за обучение през учебната 2024/2025 година.

ОТСТЪПКИ:

 • При записване на пакетно обучение от два предмета - имате право на 5% допълнителна отстъпка и за двата предмета;

 • Децата посещавали обучения в Материка предходните години имат възможността да се възползват от Отстъпка "Лоялност":

  • BRONZE - при годишно обучение в Материка в последната година -5%

  • SILVER - при годишно обучение в Материка в последнате две годинии  -8%

  • GOLD - при годишно обучение в Материка в последнате три или повече годинии  -10%

 • При записване на Две деца от семейсто - имате право на 5% допълнителна отстъпка за всяко дете.

 • Максималното натрупване на отстъпки е до 15%;

 • При плащане на вноски,  Материка има право при промяна на икономическите условия да промени едностранно размера на дължимите и неплатени вноски за обучението.

След като се свържете с нас, ще Ви бъде изготвена и изпратена конкретна оферта, изчислена съгласно възможните отстъпки.

За да получите повече информация, изпратете ни запитване и ние ще се свържем с вас!

Как да запишете детето си

на обучение по Английски език в Материка

1

Свържете се с нас по телефона, заповядайте на място в един от офисите ни или попълнете формуляра за запитване преди началото на учебната година.

2

Ние ще се свържем с Вас и заедно ще обсъдим възможностите за обучение на детето Ви спрямо възрастта му и целите му, свързани с успеха по Български език и литература .

3

Може да поканим детето Ви да се срещне с наш преподавател, за определяне на нивото и да подберем най-подходящото за него ниво.

4

Ще обсъдим резултатите, ще изберем група, която подхожда на целите Ви и ще финализираме документите за записване.

Работно време на офисите

МАТЕРИКА ВАРНА
понедeлник - петък: 8:30 - 17:30
събота - неделя: 09:00 - 17:00

МАТЕРИКА СОФИЯ
понедeлник - петък: 8:30 - 17:30
събота: 09:00 - 17:00
неделя - почивен ден

Свържете се с нас

Ако не сте сигурни кой курс е най-подходящ за вашето дете, ние с удоволствие бихме искали да ви помогнем да направите правилния избор.

Моля, свържете се с нас на посочените телефони или използвайте нашия формуляр, за да ни изпратите вашето запитване, и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Ако вече сте насочили вниманието си към определен курс, но все още имате нужда от допълнителна информация, не се колебайте да ни пишете. С удоволствие ще Ви предоставим допълнителни детайли, които да ви помогнат да вземете информирано решение.

Материка Варна
Материка Варнабул. Мария Луиза 31аoffice@materika.net
+359 887 925757
Материка София
Материка Софияул. Плана планина 1lozenetz@materika.net
+359 886 936363

Офис Варна

Варна

бул. "Мария Луиза" 31

☎️ +359 887 925757

✉️ office@materika.net

Facebook

Instagram

Youtube

Офис Лозенец

София

ул. "Плана планина" 1

☎️+359 886 936363

✉️ lozenetz@materika.net

Facebook

Instagram

Youtube

© 2005 Materika Foundation. All Rights Reserved.

Search